Gruvgatan 35

Kontor, 393m² , Högsbo-Sisjön
Denna fräscha och trevliga kontorslokalen om 393 kvm är nu ledig i Högsbo. Lokalen vidgjordes 2018 och är smakfullt utformad med sociala ytor, ljuddämpande ytskikt samt bra belysning. Ytan har en bra planlösning med kontorsrum i olika storlekar, konferensrum och ett samtalsrum. Det finns även ett förråd, toalett, kopieringsrum samt ett IT-rum. Köksdelen är rymlig och har gott om matplatser. Byggnaden har även en gemensam ljusgård som går att använda till utställningar och events för hyresgäster. Det finns flera lunchrestauranger i området och det är enkelt att ta sig med både bil, buss och cykel. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

393m²

Lokalnummer

Gruvgatan 35

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Det finns bussar som trafikerar området och det är smidigt att ta sig med både bil och cykel.

Service

Området har ett flertal lunchrestauranger, gym samt matbutik.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen