Grönsaksgatan 3

Kontor, 412m² , Olskroken
Denna ljusa och trevliga kontorslokal om 412 kvm på våning 2 är iordninggjord och mycket trivsam med utsikt över gården samt rörelsen i området. Planlösningen är mycket bra med kontorsrum i olika storlekar, konferensrum, ett kök med en trevlig pausyta samt ett mindre förråd. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

412m²

Lokalnummer

Grönsaksgatan 3 A-C

Omgivning

Olskroken, en modern stadsdel strax öster om centrala Göteborg, är ett område med närhet till såväl pulserande stadsliv som till grönskande natur. Ett stenkast bort finns både centrum med ett brett utbud av allt önskvärt och de gröna naturområdena Skatås och Delsjön. Näringslivet i området präglas framförallt av verksamheter inom kontor samt handel, och längsmed Redbergsvägens båda sidor finns ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Olskroken har ett strategiskt bra läge med goda allmänna kommunikationer. Området trafikeras av flertalet buss- och spårvagnslinjer och vidare anses Olskroken vara en av de viktigaste knutpunkterna i det Västsvenska järnvägssystemet. Direkt närhet till E6 och E20 vilket gör det enkelt för den bilburna.

Kommunikationer

God tillgång till kollektivtrafik samt enkelt att ta sig med bil.

Service

I närområdet finns matbutiker samt lunchrestauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen