Grafiska vägen 2

Kontor, 780m² , Gårda
Välkommen till en modern kontorslokal som ligger höst upp i denna nybyggda fastighet. Planlösningen bjuder på en öppen rymlig planlösning samt flera trevliga mötesrum. Fastigheten ligger mycket strategiskt i ett nytt område som växer fram mellan Göteborg och Mölndal. Fastigheten har bra skyltläge och det finns garage och restaurang i fastigheten. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

780m²

Omgivning

Gårda är, med sitt centrala läge, ett sprudlande och snabbt växande område. Tack vare läget är det nära till allt och man kan njuta utav lugnet längsmed Fattighusåns promenadstråk, centrums puls och rika utbud samt stadens evenemangstråk. Goda kommunikationer finns via kollektivtrafiken och lederna. Området, som delas upp i Norra och Södra Gårda, är ett utav Göteborgs mest expansiva områden där klassiks industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer samt kunskapsföretag.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen mellan de två knutpunkterna Korsvägen och Mölndals C så det finns lätt tillgång till spårvagn och buss. Även direktanslutning till E6:an vilket gör det smidigt att även ta sig med bil.

Service

I närområdet finns det gym, matbutiker och ett flertal restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen