Grafiska vägen 2

Kontor, 780m² , Gårda
Välkommen till en modern kontorslokal som ligger höst upp i denna nybyggda fastighet. Planlösningen bjuder på en öppen rymlig planlösning samt flera trevliga mötesrum. Fastigheten ligger mycket strategiskt i ett nytt område som växer fram mellan Göteborg och Mölndal. Fastigheten har bra skyltläge och det finns garage och restaurang i fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

780m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gårda är, med sitt centrala läge, ett sprudlande och snabbt växande område. Här har man nära till allt; lugnet längsmed Fattighusåns promenadstråk, centrums puls och rika utbud, stadens evenemangstråk samt goda kommunikationer via kollektivtrafiken och lederna. Området, som delas upp i Norra och Södra Gårda, är ett utav Göteborgs mest expansiva områden och Gårda Vesta, Kineum och Källhuset är några av de stundande fastighetsprojekten i området.

Kommunikationer

Området har ett utmärkt geografiskt läge mellan de två knutpunkterna Korsvägen och Mölndals C.

Service

I närområdet finns redan idag flera stora matbutiker, bensinmackar, restauranger, gym och hotell. Under de närmsta åren kommer serviceutbudet öka i takt med att området expanderar.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen