Grafiska vägen 2

Kontor, 1324m² , Almedal
Kontor på våning 13-14 med makalös utsikt över Göteborg! Effektivt, flexibelt och välplanerat kontor på 1324 kvm. Går att hyra ett våningsplan 662 kvm. Kontoret är i öppet landskap med gott om mötesrum. Bra kommunikationer med spårvagn, buss, bil och cykel. I kvarteret Tändstickan, där just en tändsticksfabrik låg fram till 1930-talet, närmare bestämt på Grafiska vägen 2A tornar det karaktäristiska AFRY-huset upp sig. Med 14 900 m² fördelat på 16 våningar har huset blivit ett känt landmärke som visar besökare, som kommer söderifrån, vägen till Göteborg. Det 64 meter höga huset byggdes av Skanska och invigdes 2014. Fastigheten är ritad av Arkitektbyrån Design som inspirerades av, det i Göteborg högst närvarande fenomenet, väder. Den blåvita dubbelglasade fasaden har därför ett screentryck föreställande vattenmolekyler och fastigheten har dessutom högsta miljöklassning, Leed Platinum. AFRY, tidigare ÅF, är största hyresgäst och i bottenvåningen hittar man en lunchrestaurang som serverar god mat i en trevlig miljö.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1324m²

Omgivning

Almedal är ett område med gamla industrianor som ligger strax söder om centrala Göteborg. Närhet till både Korsvägen med Svenska Mässan och Göteborgs evenemangsstråk. Här hittar du moderna kontor i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

Närhet till trafiklederna E6/E20 och bara 5 minuter från Göteborgs centrum. Bra allmänna kommunikationer.

Service

Gott om restauranger, gym och närservice. ICA Maxi samt Best Western Hotel Mektagonen ligger i kvarteret.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen