Göteborgsvägen 84

Kontor, 485m² , Partille
Välkommen till Göteborgsvägen 84 i Sävedalen. Här finns en trevlig kontorslokal på plan 2 och med bra läge invid köpgatan i Sävedalen med bra parkeringsmöjligheter, nära kommunikationer och gott om trevliga restauranger. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

485m²

Lokalnummer

Göteborgsvägen 84

Omgivning

I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framförallt av lager- och kontorsverksamheter. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna.

Kommunikationer

Bra access till de stora lederna med bil och goda bussförbindelser till både Göteborg och Partille.

Service

Servicen i närområdet är riktigt bra. Göteborgsvägen är en köpgata som går genom centrala Sävedalen och innefattar ett flertal butiker och restauranger samt matbutiker och motionsanläggningar.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen