Göteborgsvägen 74

Kontor, 133m² , Partille
Kontorslokal om 133 kvm med bra planlösning som består av tre kontor, toalett, trevligt pentry med lunchrum samt packrum/lager. Lokalen har ett strategiskt läge längs med Köpgatan med närhet till de stora lederna. Området är trivsamt med både restauranger, caféer, matbutiker och gym. I anslutning till fastigheten finns det gott om parkeringsplatser och bra busskommunikationer till både Göteborg och Partille.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

133m²

Omgivning

I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framförallt av lager- och kontorsverksamheter. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna.

Kommunikationer

Goda kommunikationer, med bil tar man sig enkelt ut till de stora lederna samt med buss 513 till centrala Göteborg på ca 20 minuter.

Service

Närhet finns till både restauranger, caféer, matbutiker och gym.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen