Götaverksgatan 2

Kontor, 344m² , Lindholmen
Yt-effektivt kontor högst upp i denna vackra industrifastigheten på Lindholmen. Lokalen har en ljus öppen del för arbetsplatser/ gemensamhetsytor samt flera rum i olika storlekar för möten och koncentrerat arbete. Här blir man granne med företag så som AKQA, Volvo, ESAB, CEVT som alla bidrar till den innovativa miljön i området. Övriga verksamheter som finns i området är bland andra Geely, Lynk & Co, Ericsson, Chalmers & RISE. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

344m²

Lokalnummer

Götaverksgatan 2

Omgivning

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer i området. Busshållplats Regnbågsgatan, som ligger ca 50 m från fastighetens entré trafikeras av flera busslinjer. Det finns också färjor till och från Lindholmspiren till de allra mest centrala delarna av Göteborg, samt nära påfart till E45, E6 samt E20 via Lindholmsmotet.

Service

I närområdet finns flertalet trevliga restauranger och caféer. I takt med Lindholmens expansion så tillkommer hela tiden nya spännande aktörer i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen