Götabergsgatan 9

Kontor, 110m² , Centrum
Perfekt lokal för agentverksamheter, skönhetssalong och behandlingar, olika ateljéer och showroom samt kontor eller lager. Med ett bra läge i Vasastaden finner ni denna källarlokal (finns mindre fönsterrutor som gör lokalen ljus). Lokalen har totalt 3 väl tilltagna rum, en toalett och ett litet pentry. Egen ingång ifrån gatan till denna källarlokal om 110 kvm fördelat på 3,5 rum (luftig). Ett öppningsbart källarfönster som vetter mot innergård, De andra fönstren är cementglas, men kan bytas ut mot öppningsbara. OBS; Ej mat eller café

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

110m²

Omgivning

Vasastaden, som sedan 1600-talet ligger i centrala Göteborg, skapades med en dröm om ett göteborgskt Paris eller Wien. Området, som än idag, präglas av en internationell känsla pryds av breda gator och påkostade bebyggelser. Idag omges Vasastadens stenhus av caféer, butiker och restauranger av alla slag och vidare finns även Universitetsbyggnaden i Vasaparken. I området finns goda förbindelser via bland annat Vasaplatsen, som trafikerar flertalet buss- och spårvagnslinjer, vilket gör det lätt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Flera spårvagns-/busslinjer alldeles i närheten.

Service

All tänkbar service på bekvämt promenadavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen