Gårdatorget 1

Kontor, 600m² , Gårda
Välkommen till en rymlig och ljus kontorslokal på Gårdatorget 1 som ligger mitt i centrala Gårda. Här sitter man centralt med all tänkbar service utanför kontoret. Det finns möjlighet att ändra både planlösning och utskick efter ditt företags behov.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

600m²

Omgivning

Norra Gårda, ett av Göteborgs mest expansiva områden, ingår numera i primärområdet Stampen och har ett strålande läge med närhet till Avenyn, Korsvägen och Centralstationen. I området samexisterar nutida nybyggen med historiska miljöer och längsmed Fattighusån finns ett nybyggt promenadstråk med ljuvliga solbryggor. Tack vare det goda läget kan Norra Gårda erbjuda mycket goda kommunikationer. För den bilburna finns närhet till E6/E20 och vidare trafikerar kollektivtrafiken flertalet buss- och spårvagnslinjer i området.

Kommunikationer

Den komunala kollektivtrafiken är väl utbyggd och för den bilburne går lätt att ta sig ut på E6/E20. Du når exempelvis Landvetter flygplats med bil på 16 minuter.

Service

I fastigheten finns det en trevlig lunchrestaurang men det finns också ett stort utbud av olika lunchrestauranger i närområdet. Det finns även tillgång till gym samt matbutiker i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen