Gamlestadsvägen 3B

Kontor, 69m² , Gamlestaden
Nu finns denna mindre lokal ledig i Gamlestaden. Lokalen ligger i entréplan med fönster ut mot Gamlestadsvägen. Det finns tillgång till ett flertal närliggande förrådsutrymmen nära anslutning till lokalen om så önskas. Tack vare sitt goda läge är det enkelt att ta sig med linjetrafiken, cykel samt bil. Området erbjuder även restauranger, gym, parkering samt flera servicebutiker.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

69m²

Lokalnummer

Gamlestadsvägen 3

Omgivning

Gamlestaden, här sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Under de närmsta 10 åren kommer det ske stora förändringar i Gamlestaden där stadsdelen kommer förtätas och växa ihop. Här kommer större ytor för kontor, handel samt bostäder skapas. Genom att knyta ihop city och Gamlestaden utvecklas stadsdelen till en del av Göteborgs framtida utökade innerstad. Området har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit alltmer attraktivt för företag. Området ligger nära stora trafikleder där man når Göteborgs centrum med bil på 5 minuter. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer i form av buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Till Gamlestaden åker man smidigt med bil, stadsdelen ligger i direkt anslutning till de stora lederna E45, E20 och E6. Även med kollektivtrafiken är kommunikationerna goda, i fastighetens direkta närhet finns busshållplatserna Kristinedal och Byfogdegatan som traffikeras av ett flertal busslinjer. Närmaste spårvagnshållplats är Gamlestadstorget som ligger på ca 7 minuters promenadavstånd.

Service

I Gamlestaden finns det mesta i serviceutbud, med butiker, restauranger, vårdcentral, bibliotek. Vill man ha ännu mer att välja på är det endast 5 minuters bilväg in till Göteborg centrum.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen