Gamlestadsvägen 2

Kontor, 1862m² , Gamlestaden
En plats för nytänkare och kreatörer i det nyproducerade kontoret i Gamlestadens Fabriker. Den nya lokalen är en plats för företag som vill växla upp och tänka nytt där det erbjuds ett färdigt interiört koncept som skapar ett industriellt men samtidigt ett ombonat uttryck.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1862m²

Lokalnummer

Gamlestadsvägen 2

Omgivning

Gamlestaden, här sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Under de närmsta 10 åren kommer det ske stora förändringar i Gamlestaden där stadsdelen kommer förtätas och växa ihop. Här kommer större ytor för kontor, handel samt bostäder skapas. Genom att knyta ihop city och Gamlestaden utvecklas stadsdelen till en del av Göteborgs framtida utökade innerstad. Området har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit alltmer attraktivt för företag. Området ligger nära stora trafikleder där man når Göteborgs centrum med bil på 5 minuter. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer i form av buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Hållplats för sex olika spårvagnslinjer samt busshållplats i anslutning till området. Man tar sig med spårvagn till Drottningtorget på endast 6 minuter.

Service

Restauranger, café, bowlinghall med konferensmöjligheter och Postens Företagscenter finns inom området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen