Gamlestadsvägen 18 B-C

Kontor, 3623m² , Gamlestaden
Här förnyas just nu en historisk byggnad i Gamlestaden för att möta dagens och framtidens sätt att jobba. Nu skapas högkvalitativa arbetsplatser som ger människor möjlighet att trivas och utvecklas för en yrkesvardag i balans. Nu finns chansen att skissa på drömkontoret där den disponibla kontorsytan är ca 12 000 kvm fördelat på fem-sex plan. Som hyresgäst kan ni välja att hyra halva, hela eller flera våningar. Börja processen med att fundera på vilken storlek som passar er verksamhet bäst, så ska vi anpassa ytan efter era önskemål och behov. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

3623m²

Lokalnummer

Gamlestadsvägen 18 B

Omgivning

Gamlestaden, här sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Under de närmsta 10 åren kommer det ske stora förändringar i Gamlestaden där stadsdelen kommer förtätas och växa ihop. Här kommer större ytor för kontor, handel samt bostäder skapas. Genom att knyta ihop city och Gamlestaden utvecklas stadsdelen till en del av Göteborgs framtida utökade innerstad. Området har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit alltmer attraktivt för företag. Området ligger nära stora trafikleder där man når Göteborgs centrum med bil på 5 minuter. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer i form av buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Både bussar och spårvagnar är finns i närhet av byggnaden och bilister samt cyklister når snabbt stora leder och cykelvägar.

Service

Det finns flera restauranger i närområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen