Gamlestadsvägen 18 A

Kontor, 680m² , Gamlestaden
En smakfull kontorslokal med fint ljusflöde från flera väderstreck och moderna materialval. Planlösningen är uppdelad på två plan med en interntrappa som sammanbinder de båda våningsplanen. Den nedre lokalen på våningsplan fyra är på 410 kvm och den övre lokalen på våning fem är på 270 kvm. På vångsplan fyra finns en välkomnande entré med avhängningsyta och förvaringsskåp. De finns ett ljust och fräscht pentry med pausyta. Lokalen har två större öppna kontorsytor, två mötesrum, två kontorsrum samt toaletter. På våningsplan fem finns en rymlig entré, avhängningsyta, ett trevligt pentry samt en stor öppen kontorsyta, ett större konferensrum samt ett mindre samtalsrum och toaletter. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

680m²

Omgivning

Gamlestaden, strax norr om Göteborgs centrum, präglas framförallt av karaktäristisk bebyggelse i form av landshövdingehus. Området har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit allt mer attraktivt för företag. Många av företagen som sitter i Gamlestaden idag inriktar sig mot kultur, handel och media. Området ligger nära stora trafikleder och 5 minuters resa med bil från Göteborgs centrum. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer i form av buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer med både spårvagns- och busslinjer i nära anslutning till fastigheten.

Service

Det finns gott om både affärer och lunchrestauranger i området Gamlestaden.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen