Gamlestadsvägen 18 A

Kontor, 680m² , Gamlestaden
En smakfull kontorslokal med fint ljusflöde från flera väderstreck och moderna materialval. Planlösningen är uppdelad på två plan med en interntrappa som sammanbinder de båda våningsplanen. Den nedre lokalen på våningsplan fyra är på 410 kvm och den övre lokalen på våning fem är på 270 kvm. På vångsplan fyra finns en välkomnande entré med avhängningsyta och förvaringsskåp. De finns ett ljust och fräscht pentry med pausyta. Lokalen har två större öppna kontorsytor, två mötesrum, två kontorsrum samt toaletter. På våningsplan fem finns en rymlig entré, avhängningsyta, ett trevligt pentry samt en stor öppen kontorsyta, ett större konferensrum samt ett mindre samtalsrum och toaletter. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

680m²

Omgivning

Gamlestaden, här sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Under de närmsta 10 åren kommer det ske stora förändringar i Gamlestaden där stadsdelen kommer förtätas och växa ihop. Här kommer större ytor för kontor, handel samt bostäder skapas. Genom att knyta ihop city och Gamlestaden utvecklas stadsdelen till en del av Göteborgs framtida utökade innerstad. Området har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit alltmer attraktivt för företag. Området ligger nära stora trafikleder där man når Göteborgs centrum med bil på 5 minuter. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer i form av buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Både bussar och spårvagnar är finns i närhet av byggnaden och bilister samt cyklister når snabbt stora leder och cykelvägar.

Service

Det finns flera restauranger i närområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen