Gamlestadsvägen 18

Kontor, 999m² , Gamlestaden
Ytan har ett inbjudande ljusinsläpp med stora fönsterpartier som ger genomgående ljus i olika väderstreck. Här finns tillgång till stora, öppna kontorsytor med arbetsplatser längs fönstren. WC, RWC, konferens-, samtal- och mötesrum i en variation av storlekar, återfinns inom lokalens mittsektion. Tillgång finns även till ett stort, härligt pentry. Inom lokalen finns en interntrappa som leder upp till plan 6. Denna del erbjuder bland annat ett större konferensrum, men framförallt en privat terrass för rekreation! Välkommen att kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

999m²

Lokalnummer

Gamlestadsvägen 18

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gamlestaden, här sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Under de närmsta 10 åren kommer det ske stora förändringar i Gamlestaden där stadsdelen kommer förtätas och växa ihop. Här kommer större ytor för kontor, handel samt bostäder skapas. Genom att knyta ihop city och Gamlestaden utvecklas stadsdelen till en del av Göteborgs framtida utökade innerstad. Området har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit alltmer attraktivt för företag. Området ligger nära stora trafikleder där man når Göteborgs centrum med bil på 5 minuter. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer i form av buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Både bussar och spårvagnar är finns i närhet av byggnaden och bilister samt cyklister når snabbt stora leder och cykelvägar.

Service

Det finns flera restauranger i närområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen