Gamlestads torg 7

Kontor, 300m² , Gamlestaden
En modern kontorslokal om 300 kvm med strålande placering i Gamlestads Torg. Ytan präglas av en blandad planlösning där rumsindelade cellkontor samsas med öppna kontorslandskap. Vidare finns tillgång till pentry och konferensrum. Lokalen har många fönster och utsikten från våning 10 är något alldeles extra! Fantastisk placering med närhet till service och flertalet lunchrestauranger. Mycket goda allmänna kommunikationer via hållplats Gamlestaden Station samt Gamlestads Torg Västra där såväl regionaltåg, busslinjer och spårvagnslinjer passerar. Närhet till stora leder.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

300m²

Omgivning

Gamlestaden, här sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Under de närmsta 10 åren kommer det ske stora förändringar i Gamlestaden där stadsdelen kommer förtätas och växa ihop. Här kommer större ytor för kontor, handel samt bostäder skapas. Genom att knyta ihop city och Gamlestaden utvecklas stadsdelen till en del av Göteborgs framtida utökade innerstad. Området har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit alltmer attraktivt för företag. Området ligger nära stora trafikleder där man når Göteborgs centrum med bil på 5 minuter. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer i form av buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Det finns bra kollektiva kommunikationer i närområdet med både buss- och spårvagnslinjer. Det tar 12 minuter att ta sig in i Göteborgs Central.

Service

Det finns idag ett bra utbud av lunchresturnager och handel i närområdet men mer kommer det bli. Området Gamlestaden är i förvandling då stadsdelen kommer förtätats och växa ihop. Flera nybyggnationer sker i området för kontor, handel och bostäder.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen