Gamlestads torg 7

Kontor, 300m² , Gamlestaden
En modern kontorslokal om 300 kvm med strålande placering i Gamlestads Torg. Ytan präglas av en blandad planlösning där rumsindelade cellkontor samsas med öppna kontorslandskap. Vidare finns tillgång till pentry och konferensrum. Lokalen har många fönster och utsikten från våning 10 är något alldeles extra! Fantastisk placering med närhet till service och flertalet lunchrestauranger. Mycket goda allmänna kommunikationer via hållplats Gamlestaden Station samt Gamlestads Torg Västra där såväl regionaltåg, busslinjer och spårvagnslinjer passerar. Närhet till stora leder.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

300m²

Omgivning

Gamlestaden, strax norr om Göteborgs centrum, präglas framförallt av karaktäristisk bebyggelse i form av landshövdingehus. Området har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit allt mer attraktivt för företag. Många av företagen som sitter i Gamlestaden idag inriktar sig mot kultur, handel och media. Området ligger nära stora trafikleder och 5 minuters resa med bil från Göteborgs centrum. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer i form av buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Det finns bra kollektiva kommunikationer i närområdet med både buss- och spårvagnslinjer. Det tar 12 minuter att ta sig in i Göteborgs Central.

Service

Det finns idag ett bra utbud av lunchresturnager och handel i närområdet men mer kommer det bli. Området Gamlestaden är i förvandling då stadsdelen kommer förtätats och växa ihop. Flera nybyggnationer sker i området för kontor, handel och bostäder.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen