Gamla Almedalsvägen 33

Kontor, 310m² , Almedal
Lokalen i Almedals Fabriker består av öppna landskap, konferensrum och kreativa ytor. Det går också att anpassa lokalen så att den passar just din kreativa verksamhet.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

310m²

Omgivning

Almedal är ett område med gamla industrianor som ligger strax söder om centrala Göteborg. Närhet till både Korsvägen med Svenska Mässan och Göteborgs evenemangsstråk. Här hittar du moderna kontor i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

Området ligger centralt med bara några minuter till knutpunkten Korsvägen och hela Göteborgs Evenemangsstråk med bl.a. Svenska Mässan, Scandinavium och Liseberg. Fastigheten ligger i direkt anslutning till de stora lederna vilket gör det lätt för den bilburna och dessutom finns det gott om parkeringsplatser precis utanför huset. Området erbjuder även närhet till kollektivtrafiken.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen