Gamla Almedalsvägen 21

Kontor, 320m² , Almedal
Det finns nu möjlighet att hyra en kontorslokal om 320 kvm i en äldre industribyggnad från 1830-talet. Planlösningen är till stor del rumsindelad idag med 14 kontorsrum i blandade storlekar samt ett mötesrum. Planlösningen kan till viss del anpassas efter den nya hyresgästens verksamhet. Exempelvis kan lokalen öppnas upp för att ännu mer framhäva den gamla industrikänslan tillsammans med moderna lösningar. I Almedals Fabriker sitter idag redan många kreativa verksamheter, kanske är ert företag nästa hyresgäst som flyttar in?

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

320m²

Omgivning

Almedal, placerat mitt i Mölndalsåns dalgång, ett område rikt på själ och charm. Omringat av vackra tegelbyggnader från 1800-talets spinneri- och väveriverksamhet. Här finner man i dagsläget många kreativa verksamheter inom bland annat musik, filmproduktion samt inredning i de ny moderna kontoren i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Tack vare sitt goda läge är det enkelt att ta sig med både cykel, bil och kollektivtrafikens buss- och spårvagnslinjer. Nära centrala Göteborg samt ett stenkast från korsvägen. I området finns gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

Läget är centralt då det är enkelt att ta sig hit både med cykel, kollektivtrafik och bil. Från hållplatsen Almedal går spårvagnslinjerna 4 och 2 med jämna intervaller samt expressbusslinjen X4. Det är endast två hållplatser från knutpunkten Korsvägen.

Service

I området finns både trevliga lunchrestauranger, mataffärer och gym.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen