Gamla Almedalsvägen 21

Kontor, 320m² , Almedal
Det finns nu möjlighet att hyra en kontorslokal om 320 kvm i en äldre industribyggnad från 1830-talet. Planlösningen är till stor del rumsindelad idag med 14 kontorsrum i blandade storlekar samt ett mötesrum. Planlösningen kan till viss del anpassas efter den nya hyresgästens verksamhet. Exempelvis kan lokalen öppnas upp för att ännu mer framhäva den gamla industrikänslan tillsammans med moderna lösningar. I Almedals Fabriker sitter idag redan många kreativa verksamheter, kanske är ert företag nästa hyresgäst som flyttar in?

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

320m²

Omgivning

Almedal, som är ett område med gamla industrianor, ligger i stadsdelen Krokslätt, strax söder om centrala Göteborg. Här finns moderna kontor i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Närhet till både Korsvägen, med Svenska Mässan och Göteborgs evenemangsstråk, såväl som till kollektivtrafikens buss- och spårvagnslinjer. I området finns gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

Läget är centralt då det är enkelt att ta sig hit både med cykel, kollektivtrafik och bil. Från hållplatsen Almedal går spårvagnslinjerna 4 och 2 med jämna intervaller samt expressbusslinjen X4. Det är endast två hållplatser från knutpunkten Korsvägen.

Service

I området finns både trevliga lunchrestauranger, mataffärer och gym.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen