Gamla Almedalsvägen 1

Kontor, 485m² , Centrum
En modern kontorslokal i en gammal industrifastighet med mycket häftiga detaljer. Här sitter man högst upp i byggnaden med utsikt ut över den gamla fabriksmiljön och Mölndalsån. Planlösningen är fördelad på en blandning av öppna kontorslandskap, konferensrum och kontorsrum i olika storlekar. I en del av lokalen finns ett charmigt snedtak som ger karaktär.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

485m²

Omgivning

Almedal, som är ett område med gamla industrianor, ligger i stadsdelen Krokslätt, strax söder om centrala Göteborg. Här finns moderna kontor i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Närhet till både Korsvägen, med Svenska Mässan och Göteborgs evenemangsstråk, såväl som till kollektivtrafikens buss- och spårvagnslinjer. I området finns gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

Läget är centralt då det är enkelt att ta sig hit både med cykel, kollektivtrafik och bil. Från hållplatsen Almedal går spårvagnslinjerna 4 och 2 med jämna intervaller samt expressbusslinjen X4. Det är endast två hållplatser från knutpunkten Korsvägen. När Västlänken blir klar kommer Korsvägen bli en av de viktigaste knutpunkterna i Göteborg.

Service

I området finns både trevliga lunchrestauranger, mataffärer och gym.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen