Frölundagatan 118

Kontor, 738m² , Mölndal
Välkommen till en riktigt trevlig kontorslokal om 738 kvm med blandad planlösning. Lokalen har en riktigt bra planlösning som är fördelad på flertalet mötes-/konferens samtalsrum, egna kontor och öppna ytor samt med utgång till en härlig terrass. I Pedagogen Park sitter många framgångsrika företag som ger ett perfekt nav för nya kontakter och samverkan. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

738m²

Omgivning

Mölndal, som ligger strax söder om Göteborgs centrum, är en snabbt växande stadsdel som blir alltmer sammanflätad med centrum. Inom en snar framtid väntar flera spännande fastighetsprojekt, däribland stundande kontorsfastigheten MIMO som, efter färdigställandet, kommer att vara en modern och atmosfärrik arbetsplats. Området har ett fantastiskt läge med strategisk placering nära flertalet viktiga transportleder (E6, E20, riksväg 27, riksväg 40, Söderleden, Västkustbanan och Boråsbanan). Vidare finns även direkt närhet till Göteborgs och Nordens största hamn. I övrigt finns mycket goda allmänna kommunikationer. Ett par spårvagnsstopp bort finns knutpunkten Korsvägen samt intilliggande evenemangstråk med Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium och Ullevi.

Kommunikationer

Flera busslinjer stannar precis invid fastigheten samt enkelt att ta sig med bil och cykel.

Service

All tänkbar service på nära avstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen