Frölundagatan 118

Kontor, 738m² , Eklanda
Välkommen till en riktigt trevlig kontorslokal om 738 kvm med blandad planlösning. Lokalen har en riktigt bra planlösning som är fördelad på flertalet mötes-/konferens samtalsrum, egna kontor och öppna ytor samt med utgång till en härlig terrass. I Pedagogen Park sitter många framgångsrika företag som ger ett perfekt nav för nya kontakter och samverkan. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

738m²

Omgivning

Eklanda, som är ett industriområde i Mölndal, är ett av Nordens största företagsområden. Inom det närmsta väntas området växa samman med Mölndal då det planeras för ny bebyggelse på åkermarken mellan de båda områdena. I övrigt projekteras det för en ny stadsdel, Västra Eklanda, som kommer att ligga jämte Eklanda. Området har ett bra läge med närhet till såväl handel som natur och goda kommunikationer. Eklanda har ett flertal busshållplatser som trafikeras av ett tretal linjer. För den bilburna finns närhet till Järnbrottsmotet samt Åbomotet vilket gör det enkelt att resa mot samtliga väderstreck. Pedagogen Park är lokaliserad i Fässbergs område i Mölndals kommun. Fastigheten ligger väster om Mölndals centrum och var tidigare hemvist för lärarutbildningen vid Göteborgs universitet. År 2006 flyttade Göteborgs universitet ur lokalerna. Förutom byggnaden, om totalt 36.200 kvadratmeter, är det ett 82.000 kvadratmeter stort markområde med parkeringsytor, grönområden och en fotbollsplan. Fastigheten innehåller idag restaurang, hörsal, konferensrum, kontorslokaler, lärosalar, två idrottssalar etc. Pedagogen Park ligger bra till i Mölndals stad med närhet till infartsleder, handel, Åby travbana samt industri- och kontorsområden som Åbro och Eklanda.

Kommunikationer

Flera busslinjer stannar precis invid fastigheten.

Service

All tänkbar service på nära avstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen