Frölundagatan 118

Kontor, 501m² , Mölndal
Välkommen till en ljus och fräsch kontorslokal om 501 kvm med rumsindelad planlösning. Lokalen och har flertalet kontor, konferensrum, samtalsrum, kök och lounge. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

501m²

Omgivning

Pedagogen Park är lokaliserad i Fässbergs område i Mölndals kommun. Fastigheten ligger väster om Mölndals centrum och var tidigare hemvist för lärarutbildningen vid Göteborgs universitet. År 2006 flyttade Göteborgs universitet ur lokalerna. Förutom byggnaden, om totalt 36.200 kvadratmeter, är det ett 82.000 kvadratmeter stort markområde med parkeringsytor, grönområden och en fotbollsplan. Fastigheten innehåller idag restaurang, hörsal, konferensrum, kontorslokaler, lärosalar, två idrottssalar etc. Pedagogen Park ligger bra till i Mölndals stad med närhet till infartsleder, handel, Åby travbana samt industri- och kontorsområden som Åbro och Eklanda.

Kommunikationer

Flera busslinjer stannar precis invid fastigheten.

Service

All tänkbar service på nära avstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen