Frödingsvägen 4

Kontor, 20m² , Lerum
Nu finns möjlighet att hyra kontor i en kontorsgemenskap nära Lerum Centrum. Här delar hyresgästerna på gemensamma ytor som kök/konferensrum. Parkering och Internet/fiber ingår i hyran. 5 minuters promenad bort finns all tänkbar service och lunchrestauranger. Promenadavstånd till Lerum Station, där Västtåget tar dig in till centrala Göteborg på 20 minuter. Även bra tillgängligt för den bilburne och parkering finns runt fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

20m²

Omgivning

Lerum, en centralort i Lerums Kommun, är ett område som präglas av en storstadsnära landsbygd. I området finns ett attraktivt näringslivsklimat som bland annat främjar tillväxt, utveckling och nyföretagande. I övrigt har Lerum även ett bra strategiskt läge med närhet till Göteborg och allt vad en storstad har att erbjuda. Det finns goda allmänna kommunikationer mellan Lerum och Göteborg. Västtågen har avgångar en gång i halvtimmen och efter en resa på 20 minuter är man inne i centrala Göteborg. Även bilvägen är smidig och tar, likt Västtågen, 20 minuter.

Kommunikationer

Bra kommunikationer från Lerum Station med Västtågen som tar dig till Göteborgs Central på 20 minuter. Med bil tar det 20 minuter in till centrala Göteborg.

Service

Restauranger, matbutiker, gym och annan service finns i Lerum Centrum, endast 5 minuters promenad bort.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen