Frihamnen 16 A

Kontor, 860m² , Norra Älvstranden
Kontorslokal i Kajskjul 107 i Frihamnen, nära centrum och trafikleder. Lokalen, som ligger på tredje våningen, har både ytor för kontorslandskap och olika mötesrum. Till lokalen ingår det även ett övre plan med ytor som kan användas på olika sätt. Här finns även tillgång till en balkong som erbjuder sol i stort sett hela dagen med utsikt över bland annat Hisingsbron, Operan och Lindholmen. Lättillgängligt läge med bil, buss eller cykel. Via Hisingsbron nås centrala stan enkelt. Här sitter man med vattnet som närmaste granne i ett expansivt område där en helt ny stadsdel växer fram för både företag och bostäder.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

860m²

Omgivning

Frihamnen är ett vattennära område med ett bra strategiskt läge på Hisingen. Området består av tre pirar, Södra Frihamnspiren, Norra Frihamnspiren och Kvillepiren, och i framtiden väntas Frihamnen växa samman med Göteborgs stadskärna med nyskapande lösningar samt stort fokus på hållbarhet. Frihamnen växer och kommer erbjuda både boendeformer, arbetsplatser samt mötesplatser där det kommer finnas tillgång till allt från restauranger, kultur, nöjen och handel. Tack vare den nya Hisingsbron, färjorna samt bra kollektivtrafik knyter Frihamnen ihop staden.

Kommunikationer

Till Frihamnen tar du dig lätt med bil, buss eller cykel. Det är även lätt att gå hit då det finns trappor och hiss från Hisingsbron rakt ner i området.

Service

Lunchrestauranger finns i området. I nära anslutning finns Backaplan, centrala Göteborg och även Lindholmen där restauranger och handel finns nära till hands.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen