Fredsgatan 1

Kontor, 387m² , Centrum
Trevlig kontorslokal om 375 kvm med blandad planlösning samt med utsikt över Brunnsparken i centrala Göteborg. Ytan fördelas på öppna kontorslandskap och rumsindelade cellkontor. Vidare finns tre mötesrum, två telefonrum/samtalsrum samt en generös matplats med tillhörande pentry. Utöver detta finns det en helt nyrenoverad terass där såväl fika som lunch kan avnjutas. Fastigheten är belägen mitt i hjärtat av Göteborg vid ett av stans tätaste shoppingstråk. Här finner ni allt vad cityliv innebär rakt utanför dörren och endast ett stenkast från fastigheten finner ni Kungsgatan och Avenyn. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

387m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Spårvagnshållplatsen är direkt utanför entrén och ett par minuters promenad tar dig till Centralstationen.

Service

Här sitter du mitt i stan med närhet till all tänkbar service. Mysiga caféer och fina resturanger hittar man precis utanför.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen