Fraktvägen 4

Lager, 1650m² , Mölnlycke
Effektivt lager om totalt 1 650 kvm. Lagret har en takhöjd om ca 5,5 meter och med 5 portar för smidig lastning och lossning. Mindre kontorsdel med ca 5 arbetsplatser, pentry, lunchrum, receptionsdel och omklädningsrum. Till lokalen tillhör en inhägnad yta om ca 2 500 kvm.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

1650m²

Lokalnummer

Fraktvägen 4

Omgivning

Mölnlycke, som ligger 10 km sydost om centrala Göteborg, är ett grönskande och naturnära område i Härryda kommun. Utöver närheten till natur finns även ett attraktivt näringsliv och i norra Mölnlycke ligger exempelvis Mölnlycke företagspark och Solstens industriområde. Härryda Kommun satsar aktivt på det lokala näringslivet och arbetar i nuläget med att förstärka verksamheterna i Mölnlycke. Mölnlycke har, trots sin placering, mycket goda kommunikationer. Busslinje Grön Express avgår med tio minuters intervall och trafikerar sträckan Mölnlycke Station-Nordstan på endast 29 minuter. Vidare finns ett brett utbud av butiker, lunchställen och service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen