Första Långgatan 7

Kontor, 597m² , Masthugget
Kontorslokaler anpassade för företagshälsovård med patient- och behandlingsrum finns tillgängliga för ny verksamhet. Lokalerna om 597 kvm och finns på plan 3 på Första Långgatan 7. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

597m²

Lokalnummer

Första Långgatan 7

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med Järntorget som knytpunkt. Parkering finns i p-däck samt längs Första Långgatan. God tillgänglighet nära Oscarsleden och Göta Tunneln.

Service

I närområdet finns all tänkbar service. Gott om lunchrestauranger och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen