Första Långgatan 4

Kontor, 0m² , Linnéstaden
Kontor med mycket bra läge nära Järntorget. Anpassas efter ny hyresgäst Järntorget är en av Göteborgs största och bästa knutpunkter för kollektivtrafiken. Läget ger också bra möjligheter att komma ut på viktiga leder med bil. Parkering går att hyra i närliggande garage. Lokalen är i dagsläget indelat i storrum. Det finns mycket gott om bra lunchställen i direkt närhet.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

0m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Linnéstaden, en av de äldre delarna i Göteborg, har stämningsfulla och inspirerande miljöer med en kombination av nutida och äldre byggnader. I området finns de fina parkerna Slottsskogen och Botaniska trädgården, och vidare finns ett brett utbud av småbutiker och restauranger. Strålande läge med placering i Göteborgs innerstad, med närhet till centrum och Centralstationen. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Stor knutpunkt för kollektivtrafik precis utanför vid Järntorget. Lätt att komma ut med bil på viktiga trafikleder.

Service

All tänkbar service som centrala Göteborg har att erbjuda inpå knuten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen