Första Långgatan 30

Kontor, 450m² , Masthugget
Ljus och härligt kontor vid Masthuggstorget. Här sitter man nära all tänkbar service och kommunikationer. Kontoret erbjuder en stor öppen kontorsyta, toaletter, dusch, två kontorsrum, samtalsrum, konferensrum, bra med förrådsutrymme samt ett trevlig pausyta och pentry. Den vackra utsikten är en härlig bonus som förgyller arbetsdagen och de många fönsterna ger ett vackert ljusinsläpp.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

450m²

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Denna fastighet är strategiskt placerad och närmaste spårvagns/busshållplats ligger på samma gata och trafikeras av flera buss och spårvagnslinjer. En kort promenad bort ligger också Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken i Göteborg, här tar man sig smidigt vidare med både buss och spårvagn.

Service

I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger och butiker att tillgå.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen