Första Långgatan 28-30

Kontor, 328m² , Masthugget
Denna lokal ligger högst upp i huset med utsikt över Masthugget och Göteborgs hamn. Lokalen kommer att anpassas för kommande hyresgäst så här har man ett ypperligt tillfälle att vara med och sätta sin prägel på planlösning och materialval. Ett levande område med många boende och företag. Spårvagn stannar precis utanför. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

328m²

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats ligger direkt utanför fastigheten, hållplats Första Långgatan. På ett par minuter promenerar du till Järntorget som är en knytpunkt för kollektivtrafiken. Oskarleden med Götatunneln förbinder biltrafiken med de stora lederna.

Service

I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och butiker att tillgå.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen