Första Långgatan 20

Kontor, 102m² , Centrum
Välkommen till en flexibel kontorslokal om 102,5 kvm på våning 7 med utsikt över hamnkanalen. Här sitter man strategiskt med närhet till Järntorget och Linnégatans serviceutbud och smidig access till de stora lederna. Lokalen nås med både via hiss och trapphus och det finns komfortkyla. Centralt läge med utmärkta kommunikationer och parkeringsmöjligheter!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

102m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Denna fastighet är strategiskt placerad och närmaste spårvagns/busshållplats ligger på samma gata och trafikeras av flera buss och spårvagnslinjer. En kort promenad bort ligger också Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken i Göteborg, här tar man sig smidigt vidare med både buss och spårvagn.

Service

I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger och butiker att tillgå.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen