Första Långgatan 20

Kontor, 102m² , Masthugget
Välkommen till en flexibel kontorslokal om 102,5 kvm på våning 7 med utsikt över hamnkanalen. Här sitter man strategiskt med närhet till Järntorget och Linnégatans serviceutbud och smidig access till de stora lederna. Lokalen nås med både via hiss och trapphus och det finns komfortkyla. Centralt läge med utmärkta kommunikationer och parkeringsmöjligheter!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

102m²

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Närhet till Järntorget med goda kommunikationer i och med bussar och spårvagnar. Närheten till billeder är en stor fördel för den bilburne.

Service

Nära Järntorget och Linnégatans serviceutbud.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen