Första Långgatan 19

Kontor, 590m² , Linnéstaden
En trevligt och ljus kontorslokal om ca 590 kvm på andra våningen. Lokalen har en blandad planlösning med både kontorsrum i olika storlekar samt öppna ytor som passar för kontorslandskap. Lokalen har även konferensrum, pentry, pausrum och flertalet toaletter samt praktiska förrådsutrymmen. Direkt utanför fastighetens entré finns det en spårvagnshållplats och det är förhållandevis enkelt att ta sig till lokalen med bil och goda möjligheter att parkera.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

590m²

Omgivning

Linnéstaden, en av de äldre delarna i Göteborg, har stämningsfulla och inspirerande miljöer med en kombination av nutida och äldre byggnader. I området finns de fina parkerna Slottsskogen och Botaniska trädgården, och vidare finns ett brett utbud av småbutiker och restauranger. Strålande läge med placering i Göteborgs innerstad, med närhet till centrum och Centralstationen. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med hållplatsen Masthuggstorget precis utanför fastighetens entré samt närhet till Järntorget som knutpunkt. Parkering finns i p-däck samt längs Första Långgatan. God tillgänglighet med nära Oscarsleden och Göta Tunneln.

Service

I närområdet finns all tänkbar service. Gott om trevliga lunchrestauranger och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen