Första Långgatan 19

Kontor, 480m² , Linnéstaden
En ljus och trevlig kontorslokal om 480 kvm på Första Långgatan med närhet till Järntorget och alla trevliga restauranger i Linné. Lokalen består av flertalet kontorsrum i blandade storlekar samt även ett större konferensrum, reception, bibliotek, förråd, pentry, pausrum, dusch och flertalet toaletter. Lokalen känns modern och är utrustad med bra ventilation och har trevliga materialval och även en fin utsikt mot hamnen. Kontorslokalen kan hyras rumsindelad eller anpassas till mer öppen planlösning om så önskas. Direkt utanför finns spårvagnshållplats och det är förhållandevis enkelt att ta sig till lokalen med bil och goda möjligheter att parkera.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

480m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Linnéstaden, en av de äldre delarna i Göteborg, har stämningsfulla och inspirerande miljöer med en kombination av nutida och äldre byggnader. I området finns de fina parkerna Slottsskogen och Botaniska trädgården, och vidare finns ett brett utbud av småbutiker och restauranger. Strålande läge med placering i Göteborgs innerstad, med närhet till centrum och Centralstationen. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt. Linnéstaden, en av de äldre delarna i Göteborg, har stämningsfulla och inspirerande miljöer med en kombination av nutida och äldre byggnader. I området finns de fina parkerna Slottsskogen och Botaniska trädgården, och vidare finns ett brett utbud av småbutiker och restauranger. Strålande läge med placering i Göteborgs innerstad, med närhet till centrum och Centralstationen. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats med hela tre olika linjer att välja på; 3:an, 9:an och 11:an. Utfart på Oscarsleden-/Götatunneln strax bredvid fastigheten.

Service

I närområdet finns all tänkbar service. Gott om trevliga lunchrestauranger och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen