Första Långgatan 16

Kontor, 710m² , Masthugget
Nu finns det möjlighet att skapa ert drömkontor i vår fastighet på Första Långgatan 16. Lokalen kommer att anpassas efter den nya hyresgästens önskemål, här finns mycket goda förutsättningar för att skapa ett modernt och flexibelt kontor. I bilagd planritning kan ni se ett förslag framtaget av våra arkitekter. I området händer mycket och man har allt man kan önska sig runt om hörnet, matbutik, restauranger och service samt mycket bra kommunikationer med både buss och spårvagn från Järntorget. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

710m²

Lokalnummer

Första Långgatan 16

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Från fastigheten är det enkelt att ta sig ut på Oskarsleden som smidigt anknyter till E6, E20 coh E45. På några minuters promenadavstånd ligger Järntorget som är en viktig knutpunkt för kollektivtrafiken.

Service

Här har du nära till både trevliga restauranger, caféer och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen