Flöjelbergsgatan 8 C

Kontor, 205m² , Lackarebäcks industriområde
Trevlig och ljus kontorslokal om 205 kvm med placering i Lackarebäcks Industriområde, nära de stora lederna E6 och riksväg 40. Kontorsytan finns på andra våningen och fördelas på några större kontorsrum om cirka 30 kvm samt några mindre kontorsrum om cirka 10-15 kvm. Fri parkering i anslutning till fastigheten. 200 meter från huset finns en busshållplats som trafikeras av linje 758 och vidare finns även närhet till hållplatsen Mölndal Lackarebäck där flertalet spårvagnslinjer passerar.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

205m²

Omgivning

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategiskt område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser.

Kommunikationer

Buss hållplats Ca. 200 m från huset(buss 758). Påfart och avfart E6 Norr och Söder.

Service

Det finns flera lunchrestauranger i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen