Flöjelbergsgatan 8 B

Kontor, 160m² , Lackarebäcks industriområde
Kontoret är beläget i Lackarebäcks industriområde nära de stora lederna E6 och riksväg 40. Landvetter flygplats nås på bara ca 15 min. Lokalen är idag rumsindelad och rymmer ca 10 arbetsplatser det finns konferensrum, lunchrum, 2 wc och dusch. Parkering ingår på anvisad yta. Buss 758 har hållplats utanför huset (Heden-Mölndal-Marklandsgatan). Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

160m²

Omgivning

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategiskt område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser.

Kommunikationer

Buss hållplats Ca. 200 m från huset(buss 758). Påfart och avfart E6 Norr och Söder.

Service

Det finns flera lunchrestauranger i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen