Flöjelbergsgatan 7A

Lager, 490m² , Lackarebäcks industriområde
Lagerlokal om 490kvm i markplan och en takhöjd på ca 4,5m. Smidig in- och utlastning genom den gemensamma porten som delas med ytterligare en lokal i fastigheten. Ytterligare finns en egen separat port direkt in till lagerytan. Strategiskt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad och lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Skyltläge mot E6!

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

490m²

Lokalnummer

Flöjelbergsgatan 7A

Omgivning

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service. I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Kommunikationer

Nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 min.

Service

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk. Service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen