Flöjelbergsgatan 7 B

Kontor, 323m² , Lackarebäcks industriområde
Rumsindelad kontorslokal om 323 kvm. Ytan fördelas idag på rumsindelade kontorsytor, pentry, pausyta samt tre WC men kan anpassas utefter önskemål och behov. Attraktivt läge intill E6/E20. Närhet till Mölndals Innerstad som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, apotek och övrig service. Goda allmänna kommunikationer via buss 758 samt via spårvagnshållplatsen Krokslätts Torg där flertalet buss- och spårvagnslinjer passerar.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

323m²

Omgivning

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service. I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Kommunikationer

Nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 min.

Service

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk. Service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen