Flöjelbergsgatan 3

Kontor/Lager, 754m² , Lackarebäcks industriområde
Den här trevliga kombinationslokalen erbjuder 300kvm kontor med en bra blandning av öppna ytor och enskilda rum. Till detta finns ett rymligt lager/plocklager om ca 450kvm. Lokalen har en välkomnande entré och enkel tillgång till lastutrymme via en gemensam lastgång. Mycket lättillgängligt läge i närheten av den stora leden E6/E20 och gott om parkeringsmöjligheter runt fastigheten för personal och besökare. Utmärkt skyltläge mot E6/E20. Fastigheten ligger med bra läge i Lackarebäck, nära lunchrestauranger, busshållplats och fina promenadstråk i Lackarebäcks Naturskyddsområde.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

754m²

Omgivning

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service. I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Kommunikationer

Nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 min.

Service

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk. Service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen