Flöjelbergsgatan 3

Industri/verkstad, 1944m² , Lackarebäcks industriområde
Ljus och fin produktionslokal på ca 1780 kvm samt tillhörande kontor på 164 kvm en våning upp. Lokalen har ett mycket bra ventilationssystem och är utrustad med värme för att kunna utföra kontorsarbeten i stora produktionshallen. Lokalen har två portar med lastkaj samt en lagerdel. Nyrenoverade kontorsrum, konferensrum, omklädningsrum samt stort pentry. Gott om parkeringsmöjligheter i området och nära lederna. Skyltläge mot E6/E20.

Fakta

Lokaltyp

Industri/verkstad

Storlek

1944m²

Lokalnummer

Flöjelbergsgatan 3

Omgivning

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service. I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Kommunikationer

Nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 min.

Service

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk. Service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen