Flöjelbergsgatan 20B

Kontorshotell, 20m² , Krokslätt
Vi erbjuder flexibla kontorslösningar med ett strategiskt läge i Krokslätt. Här sitter du nära centrum med utmärkta kommunikationer men slipper trängsel, vägtull och parkeringsproblem. Med kort bindningstid kan ni enkelt anpassa er kontorsyta efter behov och samtidigt erbjuda era medarbetare en trygg och trevligt arbetsplats. Allt förberett för enkel inflyttning och det går att hyra antingen omöblerat eller möblerat. Som hyresgäst har ni 24h access, tillgång till bokningsbara konferens/mötesrum, fiber, kaffemaskiner, parkering, lounge, lunchrum, säker skrivarlösning, aktiviteter mm. Utanför fastigheten finns både buss/spårvagn lättillgängligt och närheten till E6/E20 gör det enkelt för bilburna att ta sig hit. Parkering finns runt fastigheten för dig och dina besökare samt möjlighet till elbilsladdning. I närområdet finns ett stort serviceutbud och på en kort promenad nås bland annat Krokslätts Fabriker, ICA Maxi, ett bra utbud av lunchrestauranger och olika gym. Här sitter du i ett spännande och expansivt område med närhet till Göteborgs hela utbud. Att sitta hos oss skapar en naturlig grund för att bygga relationer och utöka sitt affärsnätverk. Här finns en härlig blandning av företagare och filialkontor och du får det sociala och stöttande från kollegor utan att arbeta i samma företag. Som hyresgäst får ni också möjlighet att fritt delta på våra aktiviteter som exempelvis fika, frukostar, AW, mingel mm. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Fakta

Lokaltyp

Kontorshotell

Storlek

20m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Krokslätt är området där gammalt möter nytt. Här finner man en bra blandning av affärsfastigheter, bostäder samt vackra grönområden. På östra sidan går både E6an och E20 och härifrån kan man lätt ta sig till Landvetter flygplats på bara 15 minuter. Genom Krokslätt går spårvagnslinjerna 2 och 4 med täta intervaller. Med närhet till Korsvägen, en av Göteborgs knytpunkter, är området strategiskt smart. Krokslätt är ett av de områdena som de satsas stort på i Göteborg och de senaste åren har det skett en spännande utveckling. Här finner du gamla fabriker som blivit moderna arbetsplatser tillsammans med nya kontorsfastigheter.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bra förbindelser till E6/R40 och med närhet till centrala Göteborg och Mölndals centrum. På ca fem minuter tar du dig från Korsvägen till hållplatsen Lana med spårvagn 2, 4 eller buss.

Service

Närhet till lunchrestauranger och annan kommersiell service. Även närhet till Mölndals Centrum som bara ligger några minuter bort med bil med all tänkbar service såsom restauranger, butiker, bank, post m.m.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen