Flöjelbergsgatan 1C

Kontor, 508m² , Lackarebäcks industriområde
Kontor i fint skick som ligger på våning 4/6 med utsikt över stora delar av Göteborg. Lokalen går att anpassa utifrån hyresgästs behov (tex. till mer öppen planlösning). Takhöjden är väldigt bra och flertalet ljusinsläpp gör att lokalerna upplevs som rymliga och lättmöblerade. Längs med ena långsidan har vi nyligen anlagt en helt ny innergård.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

508m²

Lokalnummer

Flöjelbergsgatan 1C

Omgivning

I Södra Porten, på en plats mellan stad och natur, samsas hus från olika tider, i olika stilar. Här ryms allt från stora samhällsaktörer och försäkringsbolag till möbelformgivare och hundutbildningar. Kvarteren gränsar dessutom till en vacker bokskog vid Lackarebäcks källa. Perfekt för både promenader och träning.

Kommunikationer

Södra Porten ligger nära både Mölndal Centrum och Korsvägen och det är lätt att ta sig hit. Bussen går var 10:e minut och det finns gott om parkeringar för både cykel och bil (även under tak och med laddningsmöjligheter för elbil) samt en station för Styr & Ställ-cyklar. Med närhet till E6 och E20 tar det aldrig lång tid att ta sig dit man vill.

Service

Lunchrestauranger finns i området, varav två populära lunchrestauranger i anslutande fastigheter. I Södra Porten finns konferensanläggning och bemannad reception. F&S träningsanläggning ligger ett par minuters promenad bort

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen