Flöjelbergsgatan 1B

Kontor, 500m² , Lackarebäcks industriområde
På våning 2 finns kontorsyta om 185-500 kvm med en generös takhöjd om 3,7 till 4,8m. Här finns stora möjligheter att utvecklas och lokalerna anpassas efter hyresgäst. Läget är ostört med bra skyltmöjligheter mot leden. Trapphus och entré renoveras just nu och läget är ostört med bra skyltmöjligheter mot leden. Här finns stora möjligheter att utvecklas och lokalen anpassas i samråd med inflyttande hyresgäst. Strategiskt när stora leder, busshållplats ett par minuter bort och två populära lunchrestauranger ett nästgårds (en ligger i samma fastighet). Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

500m²

Lokalnummer

Flöjelbergsgatan 1B

Omgivning

I Södra Porten, på en plats mellan stad och natur, samsas hus från olika tider, i olika stilar. Här ryms allt från stora samhällsaktörer och försäkringsbolag till möbelformgivare och hundutbildningar. Kvarteren gränsar dessutom till en vacker bokskog vid Lackarebäcks källa. Perfekt för både promenader och träning.

Kommunikationer

Södra Porten ligger nära både Mölndal Centrum och Korsvägen och det är lätt att ta sig hit. Bussen går var 10:e minut och det finns gott om parkeringar för både cykel och bil (även under tak och med laddningsmöjligheter för elbil) samt en station för Styr & Ställ-cyklar. Med närhet till E6 och E20 tar det aldrig lång tid att ta sig dit man vill.

Service

Populära restaurangen Södra Porten ligger i huset. Via inglasade broar kan man ta sig till intilliggande fastigheter där det finns ytterligare en lunchrestaurang, konferensanläggning och bemannad reception. F&S träningsanläggning ligger ett par minuters promenad bort.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen