Flöjelbergsgatan 14 C

Kontor/Lager, 576m² , Lackarebäcks industriområde
Flexibel lagerlokal med tillhörande kontor i fin och modern fastighet. Lokalen är förlagd på bottenplan och ytan fördelas på lager- och kontorsytan samt förråd. Lokalen är anpassningsbar och kan utforma efter önskemål gällande materialval och planlösning. Det finns goda lastningsmöjligheter via gemensam lastbrygga. Bra skyltläge längsmed E6. Goda allmänna kommunikationer. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området. Direkt närhet till stora leder, exempelvis E20. I anslutning till fastigheten finns parkeringsplatser att tillgå.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

576m²

Omgivning

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategiskt område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med nära anslutning till E6/E20. Buss 753 tar dig till Mölndal Centrum på 4 minuter. Det är cirka 5 minuters promenad till spårvagnshållplats Krokslätt där du enkelt tar dig till centrala Göteborg. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Service

Närheten till Mölndals Centrum ger ett stort utbud av service, lunchrestauranger och caféer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen