Flöjelbergsgatan 12

Lager, 1000m² , Lackarebäcks industriområde
Lokalen som ligger i souterräng, nås från gatan och har direktacsess med personbil och mindre lastbil. Lokalen passar utmärkt för lagerhållning, producerande verksamhet eller t.ex. uppställning av bilar. Lokalen erbjuder även möjlighet för separat inlåsning under tak av några firmabilar. Takhöjden varierar från ca 2.40-2.70 meter. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

1000m²

Lokalnummer

Flöjelbergsgatan 12

Omgivning

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategiskt område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bil och det går flera buss- och spårvagnslinjer ca 10 min promenad bort.

Service

Ett flertal lunchrestauranger finns i närområdet. Företagsposten bara några minuters promenad bort.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen