Flöjelbergsgatan 1

Kontor, 998m² , Lackarebäcks industriområde
Det finns nu en fin kontorslokal om 998kvm. Takhöjden är väldigt bra och flertalet ljusinsläpp gör att lokalerna upplevs som lätt möblerade. Längs fastighetens ena långsidan har en ny innergård anlagds 2020. I området finns även fina grönytor, två lunchrestauranger, reception, konferensanläggning, omklädningsrum, Styr & Ställ och gott om parkeringsplatser. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

998m²

Omgivning

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategiskt område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med en buss som avgår var 10:e minut.

Service

Lunchrestauranger finns i området, varav två populära lunchrestauranger i anslutande fastigheter.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen