Flöjelbergsgatan 1

Kontor, 433m² , Lackarebäcks industriområde
Nu finns en ljus och fin kontorslokal på Flöjelbergsgatan 1 i Mölndal till uthyrning. Här sitter man strategiskt nära både Mölndal Centrum och Korsvägen och det är lätt att ta sig hit. Bussen går var 10:e minut och det finns gott om parkeringar för både cykel och bil, även under tak. Det finns också möjlighet att ladda elbilar samt en station för Styr & Ställ-cyklar. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

433m²

Omgivning

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategiskt område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser.

Kommunikationer

Till Lackarebäck tar man sig enkelt från alla väderstreck. Som granne med E6:an kan ni välja på egen bil, lokaltrafik eller varför inte ta cykeln fram till dörren. Utanför entrén stannar buss 771 vars ändhållplatser är Frölunda torg via Mölndals station samt Nils Ericsons Terminalen. Till Landvetter flygplats tar det ca 15 minuter med bil.

Service

Ett flertal lunchrestauranger finns i och omkring området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen