Fjärde Långgatan 46-48

Kontor, 699m² , Masthugget
Lokalen är ca 699 kvm och har en egen ingång med trappa från markplan samt entré från det gemensamma trapphuset. Mestadels öppen planlösning samt kontorsrum, konferensrum och stort pentry/kök. Egen ljusgård som går att nyttja som uteplats. Vid Masthuggstorget har du allt du behöver för en smidig vardag. Inom ett par meter finner du gym, matvarubutik, vårdcentral och restauranger. Flera spårvagns- och busslinjer passerar masthuggstorget, ca 100 meter från fastigheten. Järntorget som är en central knutpunkt för kollektivtrafik ligger några hundra meter från fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

699m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser finns att tillgå i form av spårvagnslinjerna 3,9,11 som alla stannar på Masthuggstorget. Med bil kommer du snabbt ut på Oskarsldeden.

Service

All tänkbar service i närliggande Linnéområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen