Fjärde Långgatan 46-48

Kontor, 1001m² , Masthugget
Blandad planlösning med både öppet kontorslandskap och cellkontor. Fönster på lokalens alla sidor, vilket skapar en ljus och trivsam arbetsmiljö. Goda kommunikationsmöjligheter och 5 min promenadavstånd till Linnégatans utbud av caféer och restauranger. Lokalen kan med interntrappa länkas samman med ytterligare 570 kvm. Inflyttning jan 2016.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1001m²

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser finns att tillgå i form av spårvagnslinjerna 3,9,11 som alla stannar på Masthuggstorget. Med bil kommer du snabbt ut på Oskarsldeden.

Service

All tänkbar service i närliggande Linnéområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen