Fiskhamnsgatan 2

Kontor, 860m² , Majorna
Ljus och trevlig kontorslokal med bra placering i Majorna. Planlösningen är idag blandad med såväl öppna som rumsindelade ytor men det finns viss möjlighet att påverka ytan utefter behov och önskemål. I ovanstående bildspel finns en bild över en alternativ planlösning. Fantastiskt skyltläge utmed Oscarsleden/älven. Endast 7 minuters promenad till spårvagn 3, 9 och 11 som tar dig till Centralstationen på cirka 15 minuter. Möjlighet att hyra garageplats i intilliggande garage. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

860m²

Omgivning

Majorna, en spännande stadsdel i västra Göteborg, har gått från att vara ett klassiskt arbetarområde till att bli en viktig kulturell knutpunkt. Idag präglas området, i huvudsak, av kontors- och butiksverksamhet. Vid hamnen finns exempelvis utpräglad kontors- och näringsverksamhet och längsmed Karl Johansgatan och Bangatan finns mängder med hippa småbutiker och spännande restauranger. Området, som är vackert inbäddat mellan Slottsskogen och Göta Älv, har mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer som trafikerar området. Vidare finns även goda möjligheter för den bilburna tack vare områdets närhet till stora leder såväl som till Älvsborgsbron.

Kommunikationer

Kollektiva kommunikationer finns inom gångavstånd. Det går snabbt att ta sig med bil till lederna E6 och E20.

Service

Nära till all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen