F O Peterssons gata 2

Kontor/Lager, 2300m² , Högsbo-Sisjön
I denna lokal finner du både höglager med port samt omklädningsrum mitt i södra Högsbo med närhet till större leder. I lokalen finns även butik och kontor i två plan, samt port från inhägnad lastgård som delas av flera hyresgäster. Alldeles intill fastigheten finns hållplats F O Peterssons Gata som trafikerar linje 82 och 758. Promenadavstånd till Radiomotet där flertalet bussar passerar, inklusive tre expressbussar. Vid Radiomotet finns även en pendelparkering. Närhet till stora leder.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

2300m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Den kollektiva trafiken i området är utbyggd och området trafikeras av flera busslinjer som tar dig till Centrala Göteborg på 30 minuter. Busshållplats precis utanför fastigheten.

Service

Högsbo industriområde är ett område i utveckling. I området finns både trevliga restauranger och bra shopping med närhet till köpcentrumen 421 och Sisjöns handelsområde.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen