F O Petersons Gata 30

Kontor, 1086m² , Högsbo-Sisjön
Renoverat och trevligt kontor beläget på plan 3. De stora fönsterpartierna åt tre väderstreck ger en ljus lokal med härlig utsikt. Lokalen består av en blandad planlösning med enskilda kontorsrum, öppna landskap, mötesrum, tystarum och rymligt pausrum. Dagsljus strömmar genom glaspartier till kontorsrummen och mötesrum. Populär lunchrestaurang finns i grannfastigheten samt ett enklare gym som nyttjas kostnadsfritt av våra hyresgäster. Mycket bra skyltläge för verksamheten. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1086m²

Lokalnummer

F O Petersons Gata 3

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer till fastigheten med Rosa Express, Svart Express och buss 85. Busshållplatsen ligger på ett par minuters promenadavstånd.

Service

Service och detaljhandel finns i närheten samt köpcentrum 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen